Smartlog v3 » Tinas » Min hjerne er tom
Opret egen blog | Næste blog »

Tinas

Livet omkring de 30..

Min hjerne er tom

14. Sep 2006 16:01, tinal

Er der nogen der har et godt forslag til, hvad vi skal give Mathilde i fødselsdagsgave? Hun fylder to år om en uge. 'jeg er helt blank. Hun har dukker, dukkevogn og alle mulige andre køretøjer.

Hjæælp!! :O)

Kommentarer

 1. Susling
  14. Sep 2006 16:27
  1

  Sådan nogle ting til at lave mad......mega hit hos mange unger...du ved madefterligninger, små gryder (Ikea har nogle rigtigt gode nogle), et lille trækomfur (Brios er ikke så dyrt igen), et lille dukkehjørne med bord, stole, bænke..et lille skab til legekøkkengrejet, et lægesæt suppleret med ægte gasebind, plaster, engangsprøjter osv......har også været stort hit flere steder...klædeudtøj - kjoler fra den lokale pakistaner plus legesko - så sølv og glam som muligt) En sejlerende fra "Den gamle skole" - i øvrigt altid et besøg værd så vidt jeg husker - kan ses online. En myrekoloni-kan fås hos Den Gamle skole....Bare lidt input..kender jo ikke din datter..og måske er hun mere til værkstøjssæt eller dukker...??

 2. anette
  14. Sep 2006 17:06
  2

  Kærestens datter er glad for tasker, store som små til at putte legetøj i og gå rundt med. Hun er 4 år, men jeg tror en pige på 2 år også kunne bruge det :-)

Tags

Arkiv

Relaterede